Jégkuckó Cukrászat, és ami mögötte van.
Mi a népszerûség oka?

Különleges torták különleges odafigyeléssel

Minden jegyespárt személyesen fogadunk cukrászatunk bemutatótermébe, ahol gyakran órákon át tartó beszélgetéssel kezdődik el a torta története. Ez a történet egyben a jegyespár története is. A torta az esküvő arculatával teljesen megegyezik. Minden dísznek, színnek, figurának, és természetesen minden íznek külön jelentősége van.

Pontos és precíz szállítás

Ahhoz, hogy a torta kifogástalanul meg tudjon jelenni egy rendezvényen, egyáltalán nem mindegy, mikor és hogyan kerül kiszállításra. A fogyasztás idejét szem előtt tartva kínosan ügyelünk arra, hogy az általunk készített torta a megfelelő időben és hőmérsékleten, saját hűtőjárművünkkel, az állagát tökéletesen megőrizve jusson el a célpontjába.

Szakértelem és múlt: 1992 óta jelen a pécsi cukrászdák között

Több, mint 22 év tapasztalattal a hátunk mögött tudjuk, hogy nincs két egyforma torta. Legyen az egy hétköznapi íz világú, szolid megjelenésű, vagy az egyedi ötletek alapján megtervezett esküvői dísztorta.

Alapanyagok

Családi cukrászatunk a kezdetektől fogva ragaszkodik, a kiváló, olasz és hazai alapanyagokhoz, melyet közvetlenül szerzünk be a gyártóktól. Ez adja a Jégkuckó minőség alapját.

Kóstolja meg Ön is tortáinkat, süteményeinket, és az élményrõl gyõzõdjön meg a saját nyelvével!

Cukrászdánk

Jégkuckó Pécs

Kóstolja meg tortáinkat és süteményeinket pécsi cukrászdánkban. Parkolóval, kellemes környezetben, a Kősösi Csoma Sándor utca 4-ben!

Keressen minket a közösségi oldalakon