Miért olyan különleges a Jégkuckó Torta design?

Garantált "wow" faktor

A Jégkuckó torták minden esküvőn és partyn sikert aratnak. Látványuk olyan lenyűgöző, hogy a vendégek nagy része szóhoz sem jut, csak ámuldozni tud.

Látvány és trend

A Jégkuckó nem ragad le az idejétmúlt, régimódi dolgoknál. Ismeri az új, aktuális torta és desszert trendeket, a szebbnél szebb díszítésekhez szükséges technológiákat, így naprakész a látványos újdonságok megvalósítása terén.

Magas színvonal

Nincs finom édesség minőségi nyersanyagok nélkül. A cukrászat termékei kizárólag prémium kategóriás alapanyagok felhasználásával készülnek, melyek fiatal, lelkes valamint sokéves tapasztalattal rendelkező cukrászok szakmai hozzáértése, és a cégtulajdonosok kreatív ötletei által válnak igazi remekművekké.

Torták: partyk, születésnapok közkedvelt fõszereplõje

Nincs születésnap torta nélkül – gondoljuk sokan. Nem véletlenül, hiszen a torta nem más, mint az ünnep megkoronázása. Ezért sem mindegy, hogy az a torta, hogy néz ki, vagy milyen az íze.

A Jégkuckó tortáit olyan kreatív kezek készítik, akik az ünnepeltet az édes finomságon kívül valódi élménnyel akarják megajándékozni. Minden torta olyan, mint egy varázslat. A gyerekek kedvenc mesehősei vagy épp legkedvesebb játékai elevenednek meg a születésnapi asztalon.

Ha az ünnepelt felnőtt, akkor pedig a rá leginkább jellemző vonásoktól, tulajdonságoktól vagy éppen egy személyre szabott poéntól válik egyedivé és karakteressé a torta.

Mitõl olyan híresek a Jégkuckó torták?

Garantált öröm

Mindig nagy örömöt okoz, hiszen a látványa magával ragadó kicsinek, nagynak egyaránt.

A mesevilág valósággá válik

A gyerekek kedvenc mesehősei, mesebeli barátai elevenednek meg, és válnak édes valósággá.

Bármilyen ünnepkor nagyon szól

Legyen az ünnep születésnap, névnap, gyerekzsúr, party vagy ballagás, a látványos Jégkuckó torták mindig reflektorfénybe kerülnek, és a nap fénypontjává válnak.

Próbálja ki Ön is a Jégkuckó hatást! Szerezzen örömöt az ünnepeltnek egy személyre szabott, egyedis tortával!

Minden esküvõi torta egyedi, éppúgy, akár a jegyespár

Amikor esküvő, és a hozzá kapcsolódó esküvőszervezés szóba kerül, a torta általában kiemelt figyelmet kap. Jelentősége, azon a bizonyos Nagy Napon nem kétséges. Vannak jegyespárok, akik pontosan tudják, milyen tortát szeretnének, másoknak még csak elképzelésük sincs. Van bennük azonban valami közös: mindannyian egyet akarnak. Egyedi, emlékezetes és finom esküvői tortát!

A Jégkuckó esküvői tortáknak története van, ahogyan a jegyespároknak is. A torta minden egyes elemének jelentősége van, üzenetet hordoz. Így válik tökéletesen egyedivé.

Miért rajonganak oly sokan a Jégkuckó esküvõi tortákért? 2 felfedett mûhelytitok:

Torta, mint megvalósult álom

Az ifjú pár nem csak tortát kap, hanem a vágyaik megvalósulását is. Hiszen az egyediség miatt az esküvői torta annyira kifejező lesz számukra, hogy önmagukat látják viszont benne. Szerelmük édességbe foglalva: ez a Jégkuckó torta.

Szakértelem és kreativitás

Kreatív cukrászunknak van egy stílusos beceneve, ami nagyon illik rá: ő a habzsák Michelangelója. Meggyőződésünk, hogy ha valahol, hát a cukrászatban nem elég a szakértelem, a sikerhez nagy adag kreativitás is szükséges.

Szeretné, ha minden vendég jó szájízzel távozna?

Válasszon Ön is Jégkuckó esküvői tortát! Garantált élmény, garantált siker!

Ha esküvő előtt áll, kérjen időpontot egy ingyenes és kötelezettségmentes konzultációra ahol személyes tanácsadást és bővebb tájékoztatást kaphat.
Telefon: +36 70 35 45 55 0

Egyedi desszertek, édes finomságok - élménnyel ízesítve

A Jégkuckó torták és sütemények izgalmas finomságok. Nem csak finomak, de igazán látványosak is. Kreatív cukrászok, motiváló, trendeket követő tulajdonosok dolgoznak azon nap mint nap, hogy a Jégkuckónál mindig valami érdekes és felejthetetlen élmény készüljön.

Mitõl olyan népszerûek a Jégkuckó sütemények?

Nem csak finom, szép és izgalmas is!

Fontosnak tartjuk, hogy minden Jégkuckó édesség finom legyen. De ezzel még nem érjük be. Küldetésünknek tekintjük, hogy az édességhez élmény is jár. Ezért mozgatunk meg mindent annak érdekében, hogy emlékezetes is legyen.

Minõségi alapanyagok

Alapfilozófiánk, hogy minőségi alapanyagok nélkül nincs minőségi édesség. Elsősorban olasz és hazai alapanyagok felhasználásával törekszünk arra, hogy az elkészült finomság a legízletesebb legyen.

Friss gyümölcsök

Amennyiben a szezonalitás úgy engedi, mindig friss gyümölcsöt használunk, méghozzá úgy, hogy a gyümölcs mindig harmóniában legyen a sütemény stílusával. Ügyelünk arra is, hogy az eltarthatóság, és a látvány csorbát ne szenvedjen.

Szakértelem és kreativitás

Tévhit, hogy a cukrászathoz elegendő a tudás és a szakértelem. Kézügyesség, kreatív gondolkodás nélkül nem lesz teljes a végeredmény. Ezért is törekszünk a mindennapokban arra, hogy cukrászaink szakmai tudása mellett kreativitását, újító törekvéseit elősegítsük.

Trendek és tradíciók

Cukrászatunk figyelemmel kíséri a legújabb édesség trendeket, és a legfelkapottabb ízeket. A modern finomságok mellett azonban tudatosan nem feledkezünk meg a régi idők kedvenc alapsüteményeiről sem. Igyekszünk azokat hűen az eredeti receptek szerint elkészíteni, hogy a legfiatalabb generáció is élvezhesse az igazi magyar sütemények, autentikus ízvilágát.

Speciális táplálkozás

Cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tojásmentes sütemények elkészítését egyedi igények szerint, kérésre teljesítjük.

Kóstolja meg még ma, ne hagyja ki a Jégkuckó élménnyel töltött desszertjeit!

Cukrászdánk

Jégkuckó Pécs

Kóstolja meg tortáinkat és süteményeinket pécsi cukrászdánkban. Parkolóval, kellemes környezetben, a Kősösi Csoma Sándor utca 4-ben!

Keressen minket a közösségi oldalakon